Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik

Ejerskab

TickOFF!™ ejes og drives af:
Jerndorff
Sandbakkevej 49
4390 Vipperød

Cvr-nr.: 31688167
Telefon: 2320 4466
E-mail: shop@tickoff.dk

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med køb hos TickOFF!™ oplyser kunden en række personoplysninger, herunder særligt

– Navn
– Adresse
– E-mailadresse
– Telefonnummer
– Betalingsoplysninger

Disse personoplysninger bruges til at behandle ordren og levere det ønskede produkt. Oplysningerne bruges også i vores regnskab. Vi skal ifølge loven gemme oplysningerne i 3 år, hvorefter de slettes.

Hvis kunden har bestilt levering, vil oplysningerne om dennes navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til det fragtfirma, som skal levere ordren.

Datasikkerhed

Al trafik til og fra webshoppen samt betalinger sker på en krypteret forbindelse, TickOFF!™ vil altid behandle personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Persondata vil kun blive brugt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant

TickOFF!™ anvender tredjeparter til behandling af:

betalingsoplysninger – Paylike ApS (Paylikes privatlivspolitik: https://paylike.dk/privacy/end-users)
regnskab – Visma e-conomic (Visma e-conomics privatlivspolitik: https://www.e-conomic.dk/sikkerhed/privacy)

For at sikre, at disse databehandlere overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger har TickOFF!™ indgået databehandleraftaler med disse databehandlere. Dette er TickOFF!™s garanti for, at de behandler vores kunders oplysninger korrekt.

Indsigt, ændring og sletning af data

Kunden kan altid få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om vedkommende. Dette kan ske ved henvendelse til os på shop@tickoff.dk eller telefon 23 20 44 66.

Ved fejl i vores oplysninger, kan kunden altid bede om at få dem rettet. Hvis kunden ikke længere ønsker, at TickOFF!™ skal behandle personoplysningerne, eller at vi skal begrænse behandlingen, kan du kontakte os på shop@tickoff.dk eller telefon 23 20 44 66.

Hvis kunder ønsker at klage over TickOFF!™s behandling af personoplysningerne, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

TickOFF!™ bruger cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på kundens enhed for at genkende den. Vores cookies indeholder ikke personoplysninger.

Guide til at slette eller blokere cookies

Sådan sletter du cookies og anden browserdata

Derfor bruger vi cookies:

– For at huske kundens indstillinger
– Trafikmåling og statistik

Tredjepartscookies:

Vi benytter ikke cookies fra tredjepart.