Spørgsmål og svar omkring virkningen af TickOFF!™ giftfri flåthalsbånd

Da vi jævnligt modtager spørgsmål fra flåtplagede hundeejere omkring de giftfri flåthalsbånds effekt, har vi her lavet en lille FAQ / OSS med de oftest stillede spørgsmål.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så kontakt os gerne på shop@tickoff.dk.

Virker det?

Ja, endda godt! Og hvis man følger brugsanvisningen og holder halsbåndet rent og friskt, er det endda meget effektivt. Det kan ikke forhindres, at en enkelt flåt forvilder sig til at bide hunden, men det sker yderst sjældent, så snart indkøringsperioden er overstået. Vi har fem hunde løbende fri på fire hektar naturgrund og finder ganske få flåter.

Hvordan kan keramikperler beskytte mod flåter og lopper?

Vi benytter ikke almindelige keramikperler, men derimod EM-X®-perler, som indeholder indkapslede, effektive mikroorganismer, heraf navnet EM. EM har en afvisende effekt på bl.a. flåter og lopper samtidig med, at det gavner hundens biologiske miljø. Du kan læse mere omkring EM på denne side.

Er det lige så godt som Bravecto, Frontline, Bayvantic Vet og Nexgard?

Både og. Det giftfrie flåthalsbånd slår ikke flåterne ihjel, men det gør hunden uinteressant for flåter og lopper, så de ikke springer på. Vi har personlig erfaring med Bravecto, Frontline og Bayvantic Vet, som vi benyttede, inden vi skiftede til EM-X®-baserede flåthalsbånd. Tidligere fandt vi jævnligt døde og indtørrede flåter på vores hunde, så de giftholdige midler virker. Problemet med dem er, at flåten når at bide. Ved brug af vores flåthalsbånd og/eller Tic-clip bliver hunden kun meget sjældent bidt. Den store fordel ved EM-X® sammenlignet med giftholdige flåtmidler er netop, at det er giftfrit og dermed 100 % fri for bivirkninger og helt op til 99 % effektivt.

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tomRetur til shoppen